Arkham Knight er utsatt
0

Arkham Knight er utsatt

mar 23 Spill.no  

Rocksteady Studios har i en pressemelding offentliggjort at Batman: Arkham Knight utsettes i ytterligere tre uker. Planen var å lansere spillet den 2. juni, men nå må vi altså vente til den 23. før vi får bryne oss på Rocksteadys første Batman-tolkning på de nye konsollene.

Dette er ikke første gang Arkham Knight blir utsatt, og da spillet ble annonsert i fjor var målet å få ut spillet før året var omme. At Rocksteady muligens har vært litt optimistiske med når spillet blir klart for butikkhyllene er nok derfor lett å tenke seg, men vi får håpe at de sammen med utgiverne i Warner Bros. denne gangen har beregnet riktig.

Arkham Knight er et slags comeback for Rocksteady etter at de overlot hele roret til Warner Bros. for Batman: Arkham Origins, som fikk en litt lunken mottagelse sammenlignet med Arkham Asylum og Arkham City. Vi blir selvsagt lovet et større og bedre spill nå som sterkere konsoller har kommet på banen, og det blir massivt nok til at en kjørbar batmobil er blant de største nyhetene.

Forventningene er derfor ganske høye for Arkham Knight, og for å gjøre oss enda mer spente har utvikleren i anledningen utsettelsen sluppet en ny gameplay-video for spillet som du kan se nedenfor.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.