Armbrøster og jordskjelv
0

Armbrøster og jordskjelv

okt 18 Spill.no  

Nylig slapp Electronic Arts og Dice den tredje tilleggspakken, Armored Kill, til Battlefield 3. Her bød de på nye åpne kart for panservogner, helikoptre og fly. I dag bekreftet de at den fjerde utvidelsen, med tittelen Aftermath, dukker opp på konsoll og PC før jul.

Jordskjelv og overlevelse

Aftermath-kartene finner sted i Iran etter et massivt jordskjelv. Det åpner for nye taktiske muligheter, og nye modifiserte kjøretøy. Et nytt våpen, armbrøst, dukker også opp. I tillegg introduseres en ny flerspillermodus kalt Scavenger, der alle spillerne starter med en kniv og må finne våpen på kartet for å øke sjansene for å overleve.

Som vanlig er det et virvar av lanseringsdatoer å forholde seg til, avhengig av om man spiller på EAs yndlingskonsoll eller har Premium-medlemskap som gir deg alle tilleggspakker gratis.

Battlefield 3: Aftermath lanseres:
– 27. november – for Playstation 3 Premium-medlemmer
– 4. desember – for PC- og Xbox 360-spillere som er Premium-medlemmer
– 11. desember – for vanlige Playstation 3-spillere
– 18. desember – for vanlige Xbox 360 og PC-spillere.

Her kan du se lanseringstraileren for Battlefield 3: Aftermath:

Les vår anmeldelse av Battlefield 3 her!

Battlefield 3 er utviklet av Dice og utgis av Electronic Arts. Spillet er lansert på PC, Playstation 3 og Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.