Artister bekrefter oppfølger
0

Artister bekrefter oppfølger

apr 26 Spill.no  

I fjor høst lanserte Activision «DJ Hero», et spill vi belønnet med terningkast 5. Det er fortsatt et spill vi drar frem av og til på grunn når vi trenger en pause fra lange Rock Band-sesjoner.

Ubekreftet oppfølger

Og nå er oppfølgeren på vei. I hvert fall om vi skal tro på diverse artister. Nettsiden Eurogamer har fått med seg at den anerkjente amerikanske DJ-en DJ Shadow i et intervju med BBC Radio klarte å røpe at han var i full gang med å lage remikser til en «DJ Hero»-oppfølger.

Det er forøvrig ikke første gangen en artist har forsnakket seg om «DJ Hero 2», tidligere i vinter tråkket nemlig den populære DJ-en David Guetta også i baret da han klarte å si at en oppfølger var på vei.

Activision vil derimot ikke bekrefte at et nytt spill i serien er på vei ennå, men vi regner med at de slår til med en storslått annonsering under årets E3-messe i Los Angeles i juni. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.