Assassin’s Creed IV har fått dato
0

Assassin’s Creed IV har fått dato

mar 01 Spill.no  

Det nyannonserte Assassin’s Creed IV: Black Flag har fått lanseringsdato, etter en glipp fra utgiver Ubisofts side, melder Gaming Everything.

Lekker som en sil

Ubisoft er ikke akkurat kløppere til å holde på hemmeligheter, viser det seg. Først flommer det over av rykter om Assassin’s Creed IV: Black Flag før utgiveren har fått summet seg, og ser seg presset til å bekrefte spillet før planen. Nå har en glipp på nedtellingssiden for spillets annonseringstrailer ført til at også lanseringsdatoen har blitt sluppet før tiden.

29. oktober braker det løs igjen med Ubisofts populære snikmorderserie, og denne gangen er det sjørøvere og det karibiske hav som skal under lupen. Ikke altfor mye er foreløpig kjent om handlingen, men det er allerede klart at Sony nok en gang har sikret en time ekstra spilletid for PlayStation-utgaven.

Vi tar utgangspunkt i at lanseringsdatoen gjelder for samtlige formater, men tar forbehold om å endre på dette når Ubisoft kommer med sin offisielle annonsering 5. mars.

Assassin’s Creed IV: Black Flag utvikles av Ubisoft Montreal og utgis av Ubisoft for PlayStation 3, Xbox 360, PC og Wii U. Det er i tillegg sannsynlig at spillet vil komme også på neste generasjons konsoller.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.