Assassin’s Creed Odyssey endres etter kontroverser
0

Assassin’s Creed Odyssey endres etter kontroverser

jan 25 Stian Koxvig  

Ubisoft er godt i gang med DLC pakkene til deres greske odysse, og etter to av tre episoder i den første pakken. Legacy of the First Blade gikk de på en smell som ikke ble godt mottatt av spillerne.

Spoilere kan forekomme:

Et av de store salgspunktene ved Assassin’s Creed Odyssey var valgene du tok, måten du kan romantisere hvem som helst, hvor som helst, og når som helst, noe som ledet til at mange spilte gjennom spillet med Alexios som homofil karakter, eller Kassandra som lesbisk, og derfor begynte å rynke litt på nesen når episoden ble avsluttet med å tvinge deg til å ha et heterofil forhold og få barn.

Ubisoft ville originalt sett ikke endre slutten, og har argumentert for at det er nødvendig for at blodslinjen skal gå videre. Klagene fortsatte å hope seg opp, og nå ser det ut til at tredje og siste episode. Bloodlines, vil endres på ganske drastisk. Når man endelig får det siste oppgjøret med The Order of the Ancients

Ubisoft skriver:
«Etter å ha hørt på feedback fra dere og utviklerne har vi bestemt oss for å endre på en cutscene i Shadow Heritage for å dra historien mer i riktig retning for alle som ville velge en ikke romantisk slutt.»

Ubisoft vil ikke si når patchen vil ankomme, men om alt skal endres på kan det se ut til at siste episoden kan bli kraftig utsatt.

Via: 

About Stian Koxvig

Bakgrunn innenfor film og journalistikk. Spiller det meste men er veldig glad i Final Fantasy, Metal Gear Solid og The Legend of Zelda: Er lidenskapelig opptatt av film