Assassin’s Creed-film på gang
0

Assassin’s Creed-film på gang

okt 23 Spill.no  

Ubisoft har annonsert at en egen spillefilm om Assassin’s Creed er på trappene, og at manusskrivingen er i gang. Michael Fassbender, kanskje mest kjent som David i Prometheus, skal ha hovedrollen.

Kreativ kontroll

Ubisoft har slått seg sammen med filmprodusenten New Regency for å lage filmen, og skriver i pressemeldingen sin at de vil beholde kreativ kontroll over nøkkelelementer av filmproduksjonen. De understreker at de vil lage en kvalitetsfilm som respekter kildematerialet og fansen av spillserien.

Ettersom prosjektet fortsatt ikke har noe manus, forbeholder vi oss retten til å ha en klype salt på lur. Det finnes vel knapt et storspill som ikke har blitt kastet inn i Hollywood-mølla de siste fem årene, og de aller fleste spill-til-film-prosjektene ender dessverre opp fanget i et limbo lenge før det er snakk om å begynne å filme.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.