Avdukes Titan i november?
0

Avdukes Titan i november?

feb 20 Spill.no  

Blizzard Entertainment arrangerer nok en gang til fankonferansen BlizzCon, i Anaheim, California den 8. og 9. november.

Lite nytt i fjor

At det ikke ble arrangert noen BlizzCon i fjor, kan lett forklares med at Blizzard rett og slett ikke hadde særlig nytt å vise frem, og at det hadde blitt en ganske forutsigbar affære, med betatesting av Diablo III-patcher og til nød litt StarCraft II: Heart of the Swarm-spilling.

Nå ser det imidlertid ut til at strategi- og rollespillgiganten atter en gang har noe å melde. Et presseskriv fra Blizzard har satt datoen til november, og det loves turneringer – både for profesjonelle og amatører – paneldebatter og diskusjoner med utviklerne, salg av eksklusiv merchendise og selvfølgelig spilling av Blizzard-spill. Men det er helt klart siste linje av listen som er mest interessant: «Flere aktiviteter og attraksjoner blir annonsert senere».

Hemmelig gigant

For skal vi tro ryktene – og en hel haug med lekkasjer  – har Blizzard jobbet på World of Warcrafts arvtager, som foreløpig bare kalles Project Titan eller kun Titan, i flere år. Men publikum har fremdeles ikke sett snurten av så mye som et skjermbilde fra spillet. I november har World of Warcraft totalt dominert nettrollespillmarkedet i hele ni år, og det er bare rett og rimelig om Blizzard endelig beslutter å bla om til neste kapittel i deres usammenlignbare MMO-suksess. I tillegg er det en viss domeneregistrering vi ennå ikke har fått helt svar på.

Inntil videre er det fryktelig lite mer å si om arrangementet, annet enn at vi gleder oss, og at vi holder våre lesere informert når nye punkter dukker opp på BlizzCon-programmet.

Blizzard Entertainment står bak anerkjente spillserier som WarCraft, StarCraft og Diablo, samt nettrollespillet World of Warcraft. BlizzCon ble forrige gang arrangert i oktober 2011, også i Anaheim, California.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.