Avviser PS4 på årets E3
0

Avviser PS4 på årets E3

jan 11 Spill.no  

Sonys underholdningssjef Kaz Hirai avviser ryktene om en annonsering av Playstation 3s arvtager på årets Electronic Entertainment Exo (E3)-messe.

Ti års levetid

Nettstedet MCV var for en knapp uke siden ute og spådde tidenes maskinvarefokus på årets E3, og mente at både Nintendo, Microsoft og Sony for første gang ville vise frem ny maskinvare på likt på messen. Dette vil imidlertid ikke skje, skal vi tro Sonys øverste spillmyndigheter, spillsjef Andrew House og underholdningssjef Kaz Hirai, som under Consumer Electronic Show (CES) i Las Vegas denne uken har kategorisk avvist ryktene.

– Andy (House) har helt rett i at vi ikke kommer til å annonsere noe på E3.(…) Jeg har alltid sagt at PS3 vil ha en ti års livssyklus, og det er ingen grunn til å gå bort fra det, forklarer Hirai ifølge Wall Street Journal.

Da gjenstår det bare å se om også Microsoft velger å avstå fra konsollansering på E3 i år, og med det gi Nintendo fritt spillerom til lansere Wii U til høsten uten at noen konkurrenter dukker opp for å stikke kjepper i hjulene for dem.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.