Axl Rose saksøker Activision
0

Axl Rose saksøker Activision

nov 24 Spill.no  

Frontfiguren i Guns’n Roses, Axl Rose, har levert inn et søksmål mot Activision. Det til tross for at han aldri har vært portrettert i spillserien. Søksmålet handler om at hans gamle venn Slash har blitt brukt i spillet.

Ondt blod

Axl Rose er nemlig det eneste originalmedlemmet av Guns’n Roses som fortsatt er med i bandet, og det er ikke spesielt godt blod mellom han og de tidligere medlemmene. Spesielt misliker Axl Rose gitaristen Slash.

Derfor likte Axl Rose det svært dårlig når en virtuell versjon av Slash dukket opp i «Guitar Hero III: Legends of Rock» sammen med låten «Welcome to the Jungle». Axl Rose mener det er helt uhørt at eks-medlemmet og låten dukker opp i samme spill, ettersom Slash ikke lenger er med i Guns’n Roses. I samme slengen påstår Rose at han aldri har gitt tillatelse til at låten skulle brukes i spillet.

20 millioner dollar krever Axl Rose i erstatning for denne dødelige fornærmelsen. Det gjenstår å se om den hissige rødproppen får medhold i retten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.