Baby oppkalt etter Skyrim
0

Baby oppkalt etter Skyrim

nov 17 Spill.no  

Megan og Eric Kellermeyer svarte Bethesdas utfordring om å oppkalle barnet sitt etter hovedpersonen i The Elder Scrolls V: Skyrim.

Bethesda-utfordring

Den 11/11 2011 ble vesle Dovakhiin Tom Kellermeyer født, oppkalt etter hovedpersonen i rollespillet Skyrim. Foreldrene har dermed sikret seg gratis spill fra Bethesda for resten av livet. Utgangspunktet var en utfordring fra nettopp Bethesda, hvor de oppfordret foreldre til barn født på Skyrims lanseringsdato om å benytte navnet på hovedpersonen i spillet. Premien var en Steam-nøkkel som gir fri tilgang til alle utgitte og fremtidige Zenimax/Bethesda-spill.

Du kan lese mer om vesle Dovakhiin og foreldrenes beslutning i bloggen deres. Bethesda på sin side har følgende melding til de nybakte foreldrene:

– Det være seg i den virkelige verden eller i spillverdenene vi lager, ønsker vi unge Dovakhiin lykke til på sine eventyr.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.