Bak kulissene hos Treyarch
0

Bak kulissene hos Treyarch

jun 07 Spill.no  

En ny video fra utvikler Treyarch introduserer nøkkelpersoner i det enorme teamet bak det kommende skytespillet Call of Duty: Black Ops II, og røper en rekke innhold.

Etterlengtet oppfølger

Elsk det, eller hat det – Call of Duty-serien er uansett en av verdens definitivt største spillserier, og Black Ops II har en nesten forutsigbar salgssuksess foran seg når det slippes til vinteren. Men gigantene i spillbransjen har en tendens til å stivne, og slutte å utvikle seg. Ikke endre på en oppskrift som fungerer, sies det.

Men Treyarch ser ut til å forstå at det er nettopp dette som må til for at serien skal vedvare, og i Black Ops II får vi en historie som ikke bare flytter seg gjennom tid – handlingen tar for seg flere generasjoner – men også introduserer toppmoderne utstyr og hjelpemidler i et bakteppe plassert et lite stykke frem i tid. Samtidig sørger de for å inkludere populære elementer som zombie-brettene.

Tiden vil vise om de vil lykkes med det nye veivalget, men i denne videoen får vi i det minste en forklaring på tankene bak de forskjellige elementene i spillet, og får introdusert sentrale skikkelser i produksjonen av et av årets mest etterlengtede skytespill.

Se video

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 13. november i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.