Basebygging i neste MGS?
0

Basebygging i neste MGS?

sep 28 Spill.no  

Metal Gear Solid: Ground Zeroes får elementer av basebyggingen og -utviklingen fra PSP-spillet Peace Walker, fortalte serieskaper Hideo Kojima på ukens Eurogamer Expo-messe.

Åpen verden

Basene blir så tilgjengelige i den åpne verdenen, via helikopter. Man kan så gå rundt i dem, og inspisere utviklingen på nært hold. Mye tyder i tillegg på at man får tilgang på dem mens man er ute på farten, via smarttelefoner eller lignende enheter.

– Konseptet med å utvikle våpen ved basen sin er en veldig kul ide, og noe som kan bli populært. Det er noe vi tenker på, fortalte Kojima under et utviklerforedrag.

Se video

Metal Gear Solid: Ground Zeroes blir det niende spillet i Metal Gear-serien, og kommer for første gang til å benytte en åpen verden som bakteppe. Det vil skifte mellom dag og natt, noe man kan utnytte i det fremdeles vedvarende snike-oppsettet som jo utgjør kjernen i serien.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes utvikles av Kojima Productions og utgis av Konami for Xbox 360 og Playstation 3. Spillet har foreløpig ikke noen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.