«Battlefield 3»-beta i gang!
0

«Battlefield 3»-beta i gang!

apr 01 Spill.no  

Oppdatert: Saken er selvsagt en aprilspøk!

Et av årets mest etterlengtede spill er «Battlefield 3», som vi allerede har eksponert dere lesere for gjennom en rekke trailere som Electronic Arts og Dice har sluppet i vinter. Nå åpner Dice slusene for betatesting av spillet, og de første som får tilgang er «Battlefield: Bad Company 2»-veteraner.

Belønning og flaks

– Pågangen for å få betateste «Battlefield 3» er stor, vi har derfor valgt en litt original måte å få tak i betatestere på, sier Andreas Axelsson.

I første omgang vil Dice ha tak i erfarne «Battlefield: Bad Company 2»-spillere. Axelsson sier de ønsker å belønne trofaste spillere, og er derfor i gang med å tråle onlinebiten av spillet for å finne de beste spillerne.

– Ansatte i Dice jobber nå på spreng med egne lag i «Battlefield: Bad Company 2». Dice-lagene vil ha egne spesiallagde gulluniformer, så du vil vite det hvis du skulle være så heldig å møte Dice i flerspillerdelen. Dersom du vinner kampen mot Dice-spillerne, vil vi gå gjennom profilene til motstanderne, og de som oppfyller kriteriene våre vil bli invitert til betatesting av «Battlefield 3», forteller Axelsson. Hva slags kriterier som må oppfylles, vil ikke Axelsson si så mye om.

– Vi holder kortene litt tett til brystet. Jeg kan røpe så mye som at vi er ute etter balanserte og taktiske spillere, med den riktige holdningen. Vi analyserer handlingene dine i løpet av kampen. Hvis du for eksempel teabagger soldater du har skutt har du riktig holdning, og vil få plusspoeng i vurderingen. Samme hvis du slenger litt med leppa mens du spiller, gjerne med en irriterende og gnålete pipestemme. Det er mange faktorer som teller inn, forklarer Axelsson.

Skulle du være så heldig å slippe gjennom nåløyet, kan du begynne å spille «Battlefield 3» med en gang! Dice vil ta kontakt umiddelbart med info om hvordan du kan laste ned betaen.

Har du fått tilgang til «Battlefield 3»-betaen? Sleng inn en kommentar under her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.