Battlefield 4 klart for visning
0

Battlefield 4 klart for visning

mar 17 Spill.no  

Som tidligere mistenkt, vil Electronic Arts og Dice diske opp med Battlefield 4 når de inviterer pressen til Stockholm den 26. mars.

To dråper vann

Tidligere denne uken mottok vi en smått kryptisk invitasjon fra Electronic Arts om å møte opp i Stockholm den 26. mars for å høre om et helt nytt spill. Vi tolket fargene på den regnfylte, men veldig utydelige, invitasjonen til at det måtte være snakk om Battlefield 4, et spill som visstnok allerede har blitt vist frem bak lukkede dører til blant annet Gamestop-ansatte i USA.

Nå har nettstedet Polygon publisert invitasjonen de nylig mottok fra EA, hvor de rett ut blir invitert til å se på Battlefied 4. Riktig nok i San Francisco i stedet for Stockholm, men datoen er identisk – og midt under Game Developers Conference som pågår i San Francisco den dagen – og invitasjonen ser nesten ut som en tydeligere versjon av den vi opprinnelig mottok.

TO DRÅPER VANN: Invitasjonene er begge regntunge og med det samme fargekartet

Battlefield 4 utvikles av Dice og utgis av Electronic Arts for et ukjent utvalg av konsoller. Lansering er foreløpig ikke offentliggjort, men vi regner med å vite mer etter Stockholm-turen den 26. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.