Battlefield 6 går hett på ryktebørsen
0

Battlefield 6 går hett på ryktebørsen

mar 23 Carl Fredrik  

De siste ryktene om Battlefield 6 tilsier at spillet kan offisielt bli annonsert  i mai, om vi kan tro journalist og spill insider Jeff Grubb.

For kort tid siden valgte EA å utsette det neste Need for Speed spillet, utviklet av Criterion og heller overføre ressurser til EA Dice som lager Battlefield 6.

Jeff ble nylig spurt i en livestream om når han trodde Battlefield 6 ville bli annonsert.

Han mente at Battlefield 6 vil bli annonsert før årets E3. Spillmessen varer i 3 dager fra 15 til 17 juni, og kjøres heldigitalt i år på grunn av Covid-19.

Konklusjonen var at Mai var den mest realistiske måneden EA ville velge, men understrekte at ingenting var garantert.

Så langt finnes det lite informasjon om hvilken setting Battlefield 6 blir lagt til. De fleste tror at de tar inspirasjon fra Battlefield 3 og 4 og setter spillet til moderne krigføring. Litt mer usannsynlig, men ikke umulig setting er en oppfølger til Battlefield Bad Company serien.

Det ryktes også at spillet vil få kryssplattform støtte, opptil 128 online spillere og fokus på neste generasjons konsoller.  Spillet skal slippes til høsten 2021.

Om Jeff har rett så får vi vite alt dette og mye mer i mai.     

Kilde: VG247

About Carl Fredrik

En 40 år gammel gamer fra Trondheim som har spilt siden han var 5 år gammel. Fps, Rpg's og tredjepersons spill som spilles mest. Husker fortsatt da man kunne kjøpe ett spill som var komplett og uten mikrotransaksjoner.