Bekrefter maskinvare-rykter
0

Bekrefter maskinvare-rykter

apr 13 Spill.no  

Utviklerstudio Valve har utlyst ledige stillinger for utvikling av spillrelatert maskinvare, og bekrefter med det månedsvis med rykter.

Steambox?

Det har lenge versert rykter om at Half-life, Portal- og Team Fortress-utvikler Valve planlegger å utvikle sin egen maskinvare, og allerede forrige måned var det snakk om en egen konsoll ved navn Steambox. Ryktene ble imidlertid avfeiet av studiosjef Gabe Newell, samtidig som han presiserte at de ville ta dette steget om de følte behov for det.

Og det gjør de tydeligvis nå, for på rekrutteringssiden deres kan man finne følgende tekst under arbeidsbeskrivelsen Electronics Engineer:

 – I årevis har Valve handlet om å lage programvare som tilfører store spillopplevelser. Nå utvikler vi maskinvare for å forsterke disse opplevelsene, og du kan bli en sentral brikke i denne utviklingen. Bli med vårt svært motiverte team som jobber med maskinvaredesign, utvikling av prototyper, testing og produksjon over et vidt spekter av plattformer. Vi snakker ikke om perifere muser og håndkontrollere her – hjelp oss å komme opp med helt nye opplevelser, heter det i stillingsannonsen.

Det handler med andre ord om mer enn bare håndkontrollere, men noe spesifikt får vi selvsagt ikke vite på dette tidspunkt. Men vi håper at dette betyr at en annonsering av prosjektet er i kommingen, om ikke med det aller først. Vi gleder oss til å høre mer, og kommer selvsagt tilbake når vi hører noe.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.