Belønn sympatiske spillere
0

Belønn sympatiske spillere

okt 02 Spill.no  

Utvikler Riot Games har utviklet Honor-systemet for å oppmuntre til sympatisk spilling i MOBA-spillet League of Legends.

Positiv belønning

Det er ingen ting nytt i konseptet å kunne rapportere usportslig, uærlig og ellers støtende adferd i nettbaserte spill, og det har vært mulig siden tidenes morgen også i League of Legends. Men nå har Riot introdusert Honor-systemet, som lar deg belønne med- og motspillere med mer enn et “GG” etter endt match. Nå kan du velge å rose dem i kategoriene “hjelpsom”, “vennlig”, “lagarbeid” og “ærefull motstander”. Hver gang noen gir deg tommelen opp, får du et poeng i en av disse kategoriene, og totalsummen vises i all offentlighet på profilen din.

Inntil videre er belønningen man får kun ære og anseelse fra communityet, kanskje i tillegg til god samvittighet og vitenhet om at man bidrar til en positiv spillopplevelse for andre, men Riot eksperimenterer med ideen om at poengene også skal kunne benyttes til anskaffelse av diverse bonuser i fremtiden.

League of Legends utvikles og utgis av Riot Games for PC. Spillet ble lansert i 2009. Les mer om Honor-systemet HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.