Besøk Liberty City på nettet
0

Besøk Liberty City på nettet

mai 29 Spill.no  

Det begynner å bli en stund siden sist vi besøkte Liberty City, da i den fabelaktige tilleggspakken GTA IV: The Ballad of Gay Tony. Men et knippe hardcore-fans er alt som skal til for å holde byen i live, også etter at utvikleren har sluttet å lage nytt innhold til den.

Gateblikk

Sist ut er fansiden GTA4.net, som nylig la til en fiffig funksjon til det allerede veletablerte Google Map-kartet av Liberty City. I tillegg til å kunne zoome ut og inn på kartet, som for øvrig er merket med alle landemerker, skjulte stunt-hopp, duer og andre spillhemmeligheter, kan man nå klikke seg gjennom byen fra gatenivå.

Det tok over 80.000 skjermbilder for å få snekret sammen herligheten, og utviklerne skal ha strødd rundt seg med påskeegg da de satte alt sammen. Så hvis du har lyst til å gjenoppleve noen minneverdige scener fra Grand Theft Auto IV, eller bare lurer på nøyaktig hvor det siste stunthoppet befinner seg, er dette kartet bare et par museklikk unna. Begynn HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.