Består ikke bare av menn
0

Består ikke bare av menn

feb 24 Spill.no  

Navngitt som Rockstar Games sitt neste store spill, har forventingene til «Red Dead Redemtion» bare blitt større og større. Det hjelper heller ikke så mye når Dan Houser, forfatteren bak «Grand Theft Auto»-serien, regner spillet som neste steg i utviklingen av åpenverden-sjangeren. Selv om spillet har vært i utvikling siden 2004, har det vært lite informasjon å finne om spillet. Ihvertfall inntil et par måneder siden, da Rockstar Games virkelig åpnet slusene. De siste månedene har nemlig et mangfold av både trailere og skjermbilder fra den etterlengtede tittelen blitt utgitt. Det er derfor ikke helt uventet at vi nå kan nyte enda en ny trailer fra spillet.

Vi har tidligere blitt introdusert til en rekke av vestens harde mannsfigurer, men denne gangen er det kvinnene som står i fokus. Her møter vi blant annet Bonnie, datter av en gårdseier, som med sine revolverferdigheter kan stå tå til tå med alle gutta.


«Red Dead Redemption» har slippdato den 27. april 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.