Betal deg forbi køene
0

Betal deg forbi køene

mai 31 Spill.no  

Electronic Arts’ Battlefield Premium gir spillere fem tilleggspakker og en rekke eksklusive fordeler i Battlefield 3.

Fordeler til salgs

Det har lenge vært snakk om EAs planer om et motsvar til Activisions abonnementsbaserte tjeneste Call of Duty Elite. Det skulle imidlertid vise seg at de har en litt annerlede innfallsvinkel, i hvert fall om vi skal tro faktaarket som lakk fra Tyskland.

For et engangsbeløp på 50 dollar, eller rundt 300 norske kroner, får Battlefield 3-eiere tilgang på et utvalg av fordeler. Det er planlagt totalt fem tilleggspakker til spillet, og alle disse er inkludert i engangsbeløpet, i tillegg til et to ukers forsprang på nedlasting før de som ikke betaler. 

Videre tilbys en rekke eksklusivt utstyr, egne oppdrag, dobbel xp-helger kun for medlemmer og en haug med annet småplukk. Det mest fremtredende blant disse er utvilsomt at man blir prioritert i server-køene, og dermed slipper inn raskere enn de som ikke har betalt.

Slippes neste uke

Battlefield Premium skal etter sigende være klar for kjøp allerede når Close Quarters blir lansert, 4. juni. Bare dager igjen, med andre ord. Electronic Arts har alt annet enn bekreftet informasjonen på faktaarket med kommentaren til Joystiq:

– Det ser ut til at entusiasmen for Battlefield Premium ikke kan holdes tilbake. For detaljer, besøk Battlefield.com den 4. juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.