Betal ekstra for juksekoder
0

Betal ekstra for juksekoder

nov 10 Spill.no  

Nedlastbart innhold har etter hvert blitt standard for de aller fleste spill i dag, og har blitt en akseptert måte å utvide spillopplevelsen på. Som regel dreier det seg om nye kart til flerspillerdelen, nye våpen og nytt utstyr, ekstra kapitler til enspillerdelen eller nye spillbare figurer. Men nå tøyer Capcom strikken litt vel langt når de lanserer juksekoder mot betaling til Dead Rising 2: Off the Record.

40 kroner for God Mode

I pakken som har fått tittelen Gamebreaker Pack kan man blant annet slå på uendelig våpenvarighet, God Mode, høyere spillhastigheter og øke skaden man gjør i kamp. Ganske tradisjonelle juksemoduser som tradisjonelt sett har vært tilgjengelig via hemmelige juksekoder i spill før.

Capcom vil ha 400 Microsoft Points, eller rundt 40 kroner for at du skal få tilgang til juksekoder i Dead Rising 2: Off the Record. Gamebreaker Pack er tilgjengelig nå via Xbox Live og Playstation Network.

Hva synes du? Er dette smålig av Capcom eller synes du det er helt greit å betale ekstra for å få muligheten til å justere spillinnstillingene?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.