Betatestingen er i gang
0

Betatestingen er i gang

mar 22 Spill.no  

World of Warcraft-utvikler Blizzard har begynt å sende ut invitasjoner til betatestingen av tilleggspakken Mists of Pandaria som begynner i dag.

Kung Fu Panda

Det er bare dager siden Blizzard annonserte at betatestingen av deres nye, panda-befolkede tilleggspakke begynte å nærme seg, og i dag er portene omsider åpnet for nysgjerrige spillere. Mists of Pandaren introduserer blant annet den nye Monk-klassen og Pandaren-folket, som opprinnelig ble inkludert i Warcraft-universet som en aprilspøk fra utviklerens side. 

Det er med andre ord dags for å sjekke innboksen sin for invitasjoner fra Blizzard, og for sikkerhets skyld ta en titt i spam-filteret også. Ifølge Blizzard blir de som har kjøpt årspass prioritert i første omgang, men også andre vil få innpass i betatestingen.

Se video

Se video 2

Se video 3

Se video 4

World of Warcraft: Mists of Pandaria utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC og Mac. Ingen lanseringsdato for tilleggspakken er ennå annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.