Beyond Good & Evil 2 er endelig på vei!
0

Beyond Good & Evil 2 er endelig på vei!

jun 15 Shepard  

På slutten av Ubisofts  E3-konferanse dukket det opp nyheter ingen hadde forventet; Beyond Good & Evil 2 er bekreftet og endelig på vei!

Traileren de viste var det første vi har sett fra serien på nesten 15 år, og endelig kunne fansen se nye bilder og videoer. 

Beyond Good and Evil 2 skal ta plass før Jades historie i det første spillet, og er satt til området “System 3”, hvor du skal kunne reise fra planet til planet i en helt ny galakse. Store selskaper produserer her egne Hybrid-slaver for sin maktbruk mot andre slike bedrifter, men du er som hovedperson med i en motstandsbevegelse som kjemper for frihet.

Flere av gjenstandene vi ser i traileren skal visstnok bli tatt i bruk i spillets gameplay. Et eksempel på en slik gjenstand skal være hansken apen stikker av med, i tillegg til jetpacken som dukker opp i traileren, som også skal være mulig benytte i spillet.

Ødeleggelse av omgivelsene blir også bragt opp som et viktig element i spillopplevelsen, og flere ulike bygninger skal være mulig å ødelegge.

Ubisoft hintet også til flerspillermuligheter, noe som visstnok skal gi egne gevinster.

Beyond Good And Evil 2 skal ha vært under produksjon i tre år, men ingen lanseringsdato er bekreftet enda.

About Shepard