Beyond kommer i oktober
0

Beyond kommer i oktober

mar 02 Spill.no  

David Cage og Quantic Dream har satt lanseringen av eventyrspillet Beyond: Two Souls til oktober, melder den offisielle PlayStation-bloggen.

Willem og Ellen

Mens amerikanerne har fått lanseringstidspunktet snevret ned til en spesifikk dato, 5. oktober, må vi her i Europa finne oss i at det kommer en gang i løpet av samme måned. Sammen med denne relativt hyggelige beskjeden, fortelles det videre at ingen ringere enn Willem Dafoe kommer til å spille mot Ellen Page i spillet, som forskeren Nathan Dawkins, som jobber med å analysere kreftene til Pages rollefigur Jodie Holmes. På toppen av det hele vanket hele to nye trailere, som vi har lagt inn i slutten av saken.

Video 1

Video 2

Beyond: Two Souls utvikles av Quantic Dreams og utgis av Sony Computer Entertainment eksklusivt for PlayStation 3. Spillet lanseres i oktober. Les forhåndstitt her.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.