Bikini-feber i Tekken
0

Bikini-feber i Tekken

jul 19 Spill.no  

Namco Bandai tilbyr et sett på 150 bikinier til figurene i Tekken Tag Tournament 2 til de som forhåndsbestiller spillet.

Bonuspremier

Det ser nesten ut som om Namco Bandai har sett seg lei på Dead or Alive-seriens monopol på lettkledde kvinner i slåssespillverdenen, og tar nå et par sjumilssteg for å hente seg inn på konkurransen. Forhåndsbestiller du Tekken Tag Tournament 2, får du i tillegg til et eget Snoop Dogg-brett og ekstra spillbare figurer som Angel, Michelle Williams, Ogre og Kunimitsu, også et sett med 150 bikinier du kan kle ut slåsskjempene dine med.

Og det ser ut til at også gutta er med på leken. I en ny trailer fra Namco Bandai får vi se begge kjønn slå fra seg på stranda, de fleste ikledd minimale kostymer. I mangel av norsk sommer, får vi kompensere med denne Tekken Tag Tournament 2-traileren.

Se trailer

Tekken Tag Tournament 2 utvikles og utgis av Namco Bandai for Playstation 3, Xbox 360 og Wii U. Spillet lanseres 14. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.