Bilder fra neste Call of Duty
0

Bilder fra neste Call of Duty

apr 26 Spill.no  

Spesialeffektstudio Reel Efx har postet bilder fra det kommende, foreløpig uannonserte Call of Duty-spillet.

Bildeglipp

Reel Efx står bak viralvideoen Quadrotor som dukket opp på FPS Russias YouTube-kanal tidligere denne uken, og har i dag sluppet bilder av hvordan den samme quadrotor-dronen brukes i det kommende spillet. Disse var samlet under et prosjekt ved navn Call of Duty.

Se Quadrotor

Bildene ble postet på studioets hjemmeside, men ble raskt tatt ned igjen. Nettstedet MP1st rakk imidlertid å sikre seg bildene før dette skjedde. Som nettstedet påpeker, ser det ut til at spillet på bildene er i et svært tidlig stadie i utviklingen, eller at dronen rett og slett er modellert i Modern Warfare 3-motoren, for at Ree Efx skulle ha noe å jobbe etter da de lagde den ekte versjonen.

Da gjenstår det evige spørsmålet: Er dette en glipp fra Reel Efx, eller er det en viralkampanje fra Activision for å skape blest rundt annonseringen av det neste Call of Duty-spillet den 1. mai?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.