Bioshock Infinite utsatt igjen
0

Bioshock Infinite utsatt igjen

des 07 Spill.no  

Irrational Games’ kommende actionspill Bioshock Infinite er utsatt ytterligere en måned for finpuss, melder Eurogamer.

Puss, puss…

Spillet var opprinnelig ment å havne i hyllene allerede i oktober i år, men en velplassert utsettelse, som både ga mer albuerom til utviklerne, og gjorde at spillet unngikk å konkurrere med de største titlene i julestria, plasserte lanseringsvinduet til februar 2013 i stedet. Nå kommer det imidlertid frem at sjefutvikler Ken Levine og co trenger enda mer tid.

– Da Rod Ferguson ble involvert, tok vi en titt på spillet. Han var der i rundt en måned, og sa «hør her, jeg har sett på planene og spillet, og dere kunne ærlig talt hatt godt av tre eller fire uker til med polering og bug-fiksing», fortalte nylig Levine på et presse-event.

– Jeg visste at vi trolig kom til å få litt juling i pressen en liten stund for det. Men når alt kommer til alt: Hvis det fører til at spillet blir bedre, kommer vi til å gjøre det, fortalte han videre, og la til at den nye lanseringsdatoen blir 26. mars.

Bioshock Infinite utvikles av Irrational Games og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 26. mars 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.