Bioshock Infinite utsatt til 2013
0

Bioshock Infinite utsatt til 2013

mai 09 Spill.no  

Et av de mest spennende spillene vi har kikket nærmere på de to siste årene er Bioshock Infinite, fra Ken Levine og Irrational Games. Spillet har vært under utvikling i flere år, og skulle etter planen lanseres i oktober, men nå har utgiver Take-Two valgt å utsette lanseringen til 2013.

Et bedre spill

I pressemeldingen forteller kreativ regissør Ken Levine at datoen de annonserte i mars opprinnelig virket fornuftig, men at de nå har øynet sjansen til å gjøre Bioshock Infinite enda mer ekstraordinært, og derfor trenger mer tid til å fullføre spillet.

Bioshock Infinite foregår før de to andre Bioshock-spillene, i den flyvende byen Columbia i 1912. Spilleren kontrollerer en detektiv som har blitt sendt til byen for å redde en ung dame kalt Elizabeth.

Den nye lanseringsdatoen er satt til februar 2013. Dermed sparte du de pengene i år, det er nok av andre spill å bruke penger på i høst.

Bioshock Infinite utvikles av Irrational Games og utgis av Take-Two. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC i februar 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.