Bioware-veteraner lager spill
0

Bioware-veteraner lager spill

feb 20 Spill.no  

Tre tidligere Bioware-ansatte har opprettet studioet Stoic Games og annonsert sitt kommende prosjekt, et strategirollespill ved navn The Banner Saga.

Ny start

Etter fem år som sjefdesignere for det nylig lanserte nettrollespillet Star Wars: The Old Republic, har Arnie Jorgenson, Alex Thomas og John Watson forlatl skuta for å starte for seg selv. Resultatet er det nyopprettede studioet Stoic Games og det nyannonserte prosjektet The Banner Saga.

Ifølge Stoic kan vi vente oss en blanding av rollespill og turbasert strategi, og en handling som innebærer vikinger. Spillet kommer til å ta i bruk den velkjente Bioware-dialogen, som byr på konsekvenser i spillet avhengig av hvilke samtalevalg man plukker ut, og har valgt en visuell stil med tegnefilmlignende omgivelser og håndanimerte fiender.

Noe særlig mer er foreløpig ikke avdekket om The Banner Saga, men det er et godt tegn at det er folk som har jobbet på SWTOR som står bak prosjektet. Nettsiden deres forteller at de «setter pris på gode tegninger, gjennomtenkt design og engasjerende historier, og regner med det er massevis av spillere der ute som er enige». Og det er vi også. Vi kommer tilbake når mer informasjon, som plattform, utgiver og lanseringsdato, når det dukker opp. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.