Bli med på eksklusiv prøvespilling og få «Playstation Move»!
0

Bli med på eksklusiv prøvespilling og få «Playstation Move»!

sep 06 Spill.no  

I samarbeid med Nordisk Film som distribuerer Playstation i Norge, har vi fått muligheten til å invitere seksten lesere til «Playstation Move»-spilling hjemme hos Nordisk Film torsdag 9. september. I tillegg til en unik sjanse til å få prøve «Playstation Move» en uke før alle andre, kommer alle seksten til å få med seg en «Playstation Move Starter Pack» hjem til odel og eie!

Konkurranse

Prøvespillingen av «Playstation Move» vil foregå i hovedkvarteret til Playstation Norge i Nydalen i Oslo førstkommende torsdag 9.september fra 17:00 til 19:00, hvor alle lanseringsspillene til «Playstation Move» vil være spillbare. I tillegg byr Nordisk Film på pizza og leskedrikker.

Etter endt prøvespilling vil samtlige som kommer motta en «Playstation Move Starter Pack» til odel og eie. Pakken inneholder en «Playstation Move»-kontroller, et «Playstation Eye»-kamera, samt en demodisk med «Move»-spill.

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å gi oss en god begrunnelse for hvorfor vi bør velge deg til prøvespillingen. Vi vil trekke åtte vinnere som alle får ta med seg en venn til den eksklusive prøvespillingen på torsdag. Vinnerne vil bli annonsert og kontaktet onsdag 8. september.

Merk at prøvespillingen finner sted i Oslo torsdag 9. september fra 17:00 til 19:00, og at du må klare å komme deg til og fra Nydalen i Oslo for egen regning.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.