Bli med på Wii U-maraton til helga
0

Bli med på Wii U-maraton til helga

nov 28 Spill.no  

Vi har tidligere skrevet om Spillegal.nos spillstreamer, der de i løpet av en helg spiller gjennom kjente og mindre kjente spill direkteoverført ut på nettet. Tidligere har det handlet om spillserier som Final Fantasy-, Metal Gear Solid-, Zelda- og Resident Evil-seriene. Førstkommende helg skal det derimot handle om en spesifikk spillkonsoll, nemlig Wii U.

48 timer Wii U-testing

Wii U lanseres nemlig fredag 30. november, og Spillegal-gjengen tar med konsollen rett fra butikken og hjem til hovedkvarteret sitt på Tøyen. Her skal Mario, Nintendo Land, ZombiU og en rekke andre lanseringstitler få kjørt seg gjennom hele helga. Det vil bli mulighet for å chatte med Spillegal-gjengen, samt vinne premier i en rekke konkurranser gjennom hele helga.

Vi i Spill.no vil gjerne være med på moroa, så både Magnus og undertegnede kommer til å stikke innom Wii U-festen i løpet av helga. I tillegg kan du selvsagt treffe Jon Cato på SpillExpo som finner sted på Lillestrøm fra fredag 30. november til søndag 2. desember.

Vi kommer tilbake med en ny sak som inkluderer videostreamen på fredag. I mellomtiden kan du jo besøke Spillegals egen side for streamen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.