Blir dette årets indie-slager?
0

Blir dette årets indie-slager?

jan 26 Spill.no  

Utviklerne Robit Studios og Chucklefish har slått seg sammen for å pusse opp indie-klassikeren Treasure Adventure Game for en ny generasjon, melder Eurogamer. Resultatet er Treasure Adventure World.

Mer av alt

Treasure Adventure Game dukket opp i 2011 som et gratisspill fra enmannsstudioet Robit Studios, med Stephen Orlando som allmektig skaper. Kombinasjonen av sjarmerende 2D-grafikk og overraskende underholdende eventyrelementer smeltet i sin tid en hel indie-verden. 

Nå har Orlando imidlertid bestemt seg for å satse skikkelig på spillet, og pusser det nå opp på alle mulige måter. Handlingen bygges ut, og vi kan vente oss flere filmsekvenser og ulike avslutninger av historien. Grafikken får seg et realt løft, og blir håndtegnet for Treasure Adventure World, og musikken oppgraderes betraktelig. I tillegg loves det bedre kunstig intelligens og en bedre spillmotor, og selvsagt nytt utstyr, nye gåter og ikke minst flere skatter. Mer av absolutt alt, med andre ord.

Se trailer

Noen dato eller pris for prosjektet er foreløpig ikke annonsert, men hvis du er interessert i mer informasjon om Treasure Adventure World, kan du besøke nettsiden HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.