Blizzard sjef Mike Morhaime går av
0

Blizzard sjef Mike Morhaime går av

okt 07 Anders Lønning  

En av grunnleggerne til spill-giganten Blizzard Entertainment trer nå av som fungerende president for selskapet. Mike Morhaime har vært hos Blizzard helt siden selskapet ble grunnlagt som Silicon & Synapse i 1991.

– Etter å ha jobbet mange år sammen med noen av spillindustriens mest talentfulle mennesker, hvor vi har skapt spill og verdener dere har fått være en del av, har jeg bestemt meg for at det er på tide at noen andre får lede Blizzard Entertainment

– Jeg er takknemlig ovenfor alle de hardtarbeidende og talentfulle folkene vi har her hos Blizzard, for deres dedikasjon og kreativitet. Deres tro på vårt forespeilte oppdrag og omsorgen dere har for spillerne våre har bidratt til at Blizzard har nådd høyder jeg ikke kunne ha drømt om.

Det er World of Warcraft produsent,  J. Allen Brack som skal ta over sjefsstolen. Fra før av har Brack vært i selskapet i 12 år hvor han hovedsakelig har jobbet opp mot selskapets gigantiske MMO satsing, i forskjellige roller.

Morhaime forlater ikke selskapet han var med på å grunnlegge, da han trer inn i en rolle som en «strategisk rådgiver til selskapet»

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.