Blod, gørr og masse mørke
0

Blod, gørr og masse mørke

jan 25 Spill.no  

Utgiver 2K Games har lagt ut lanseringstraileren for det kommende actionspillet The Darkness II.

Mørketid

Det første The Darkness er i våre øyne en stygt oversett perle av et actionspill, og nok et hakk i skjeftet til den svenske utvikleren Starbreeze. Og mens de nå jobber med det kommende Syndicate-spillet for Electronic Arts, har utgiver 2K Games gitt ansvaret for oppfølgeren til Digital Extremes, som blant annet står bak PS3-versjonen av Bioshock samt en rekke av Unreal Tournament-spillene.

Resultatet kan du snart teste ut i sin fullhet når spillet lanseres i begynnelsen av neste måned, og de aller mest utålmodige kan dempe suget med demoen som ligger ute på både Playstation Network og Xbox Live. Og som om ikke det var nok, har 2K Games i tillegg sluppet lanseringstraileren, en video som først og fremst setter tonen for det kommende actionspillet.

Se video

The Darkness II utvikles av Digital Extremes og utgis av 2K Games for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Spillet lanseres 7. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.