Bloodborne har fått dato
0

Bloodborne har fått dato

sep 18 Spill.no  

På stormessen Tokyo Game Show har Sony annonsert lanseringsdatoen for From Softwares kommende action-spill Bloodborne. Spillet lanseres den 6. februar neste år her i Europa, og for å friste oss har det også blitt sluppet en splitter ny trailer for den blodige affæren.

Bloodborne kommer på mange måter til å ligne på Demon’s Souls og Dark Souls-serien, som From Software også står bak, men studioet har gjort det klart at dette ikke er en del av universet i disse spillene. Fokuset på actionfylte og nervepirrende kamper skal imidlertid bestå, og spillet skal også ha online-muligheter og et flust av rollespillelementer. Spillet skal foregå i byen Yarnham i en setting med mye gotisk preg, og handler om en protagonist som må stoppe følgene av en grusom forbannelse som har lagt seg over byen.

Den nye traileren gir oss en bedre smak på den ganske dystre verdenen, og gir oss samtidig et innblikk i de elleville kampene og andre aspekter ved spillbarheten. Se den nedenfor:

Det ble også annonsert en samlerutgave av den amerikanske Sony-avdelingen, men noe lignende for oss europeiske spillere ble ikke vist frem. Sony Studios-produsenten Masaaki Yamagiwa forsikrer oss imidlertid på Playstation-bloggen at mer info angående samlerutgaver og forhåndsbestilling kommer etter hvert.

Kilde: Eurogamer

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.