Bloodstained Spin-off får oppfølger
0

Bloodstained Spin-off får oppfølger

jun 23 Anders Lønning  

Som Spill.no’s ledende ekspert på alle ting Castlevania ble jeg som mange andre fans av Retrovania spill positivt overrasket over hvor strålende spin-off tittelen til Kickstarter spillet Bloodstained: Ritual of the Night endte opp med å være. Bloodstained: Curse of the Moon lånte spillestilen og det estetiske uttrykket til Castlevania 3: Dracula’s Curse og leverte en strålende utgave av en type spill jeg forlengst hadde trodd jeg hadde sitt det siste av.

I dag kunne Bloodstained sjef, og Castlevania veteran, Koji Igarashi annonsere at på grunn av den positive mottagelsen av Curse of the Moon ble en oppfølger ganske raskt påbegynt, og i dag var første avduking av Bloodstained: Curse of the Moon 2, som i følge traileren skal komme snart.

Ettersom det første spillet mer eller mindre løftet store deler av både gameplay og historie rett fra Castlevania 3: Dracula’s Curse er jeg veldig spent på hvilket spill de kopierer fra Castlevania serien de henter inspirasjon fra denne gangen. Curse of the Moon 2 ser ut til å beholde mye av det visuelle uttrykket til det første spillet, så ut fra det antar jeg at de holder seg på 8-bit spillene, og for å unngå kryss-smitte med Ritual of the Night antar jeg også at de holder seg til den nivåbaserte Retrovania stilen i stedet for den mer åpne Metroidvania stilen. Det hadde vært stilig å se Inti Create prøve seg på noe ala Castlevania 2: Simon’s Quest.

Spillet er annonsert til PC, Xbox One, PS4 og Nintendo Switch, så med tanke på at PS5 og Xbox Series X er like rundt hjørnet er det vanskelig å ikke ta «snart» til å bety «veldig snart». Uansett gleder jeg meg noe helt vilt.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.