Blu-ray-overraskelse
0

Blu-ray-overraskelse

des 12 Spill.no  

I går ga vi bort en fantastisk fet gitar sammen med en bunke Pac-Man-skrivebøker. I dag har vi en actionfylt opplevelse bak kalenderluka, vi gir nemlig bort to eksemplarer av blu-ray-boksen

The Pacific

Denne serien følger i fotsporene til gigantsuksessen «Band of Brothers», men i stedet for å følge de allierte på vei mot Tyskland finner handlingen sted på andre siden av kloden i stillehavskrigen. Alt gjengitt i høyeste kvalitet på blu-ray. Vi gir bort to bokser til to heldige vinnere, og alt du må gjøre for å være med i trekningen er å svare på spørsmålet fra dagens video:

I går lurte vi på hva som stod på T-skjorta til Jon Cato i den første kalenderluka. Det riktige svaret er “Toilet Love”. Vinnerne av gårdagens og dagens konkurranse blir annonsert i morgen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.