Borderlands 2 bekreftet
0

Borderlands 2 bekreftet

aug 04 Spill.no  

2K Games bekrefter at Borderlands 2  er på vei, og at det skal slippes til neste år.

Spikret

For bare noen dager siden kunne vi fortelle om ryktene om en snarlig annonsering av oppfølgeren til FPS-rollespillet Borderlands. Nå har 2K Games sendt ut en pressemelding om spillet, og bekrefter at Borderlands 2 vil dukke opp i hyllene i løpet av neste finansår, altså etter 1. april 2012.

Borderlands 2 har helt nye karakterer, ferdigheter, omgivelser, fiender, våpen og utstyr, og alt holdes sammen av en gjennomført historie. Spillere vi avsløre hemmeligheter og utforske mysterier i Borderlands-universet mens de kjemper seg gjennom uutforskede, nye deler av Pandora, heter det i presseskrivet.

I tillegg pryder Borderlands 2 omslaget til september-nummeret av det amerikanske spillbladet Game Informer, som også har tolv sider med informasjon og bilder fra spillet. Vi forventer følgelig klekkelig med mer informasjon de neste dagene. Og om ikke det skulle være tilstrekkelig, har 2K Games bekreftet at Borderlands 2 får sin verdenspremiere på den europeiske spillmessen Gamescom om et par uker.

Borderlands 2 utvikles av Gearbox og utgis av 2K Games for PC, Xbox 360 og Playstation 3. Lansering er satt til 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.