Borderlands 2 er årets mest spilte nykommer på Raptr
0

Borderlands 2 er årets mest spilte nykommer på Raptr

des 17 Spill.no  

Spillnettstedet Raptr, som samler inn brukerdata fra over 15 millioner spillere, har pekt ut de mest populære titlene for 2012.

Stort community

Ved å registrere seg på Raptr, samles både spilletid og achievements inn fortløpende, for å holde deg á jour på hvordan du ligger an i forhold til andre registrerte. Men dataen kan også brukes til å oppdage trender og annen interessant statistikk. Mest interessant er kanskje årets Raptr-kåringer, hvor de mest populære spillene kåres.

Og i år var det Borderlands 2 som kom sterkest ut. Blant de 15 millioner brukerne var det ikke bare den mest spilte nykommeren, det ble spilt over dobbelt så mye den første måneden som nestemann på listen, salgssuksessen Diablo III. Totalt sett var det likevel Activisions mastodont Call of Duty: Modern Warfare 3 som kom best ut.

Listen

Mest spilte nykommer – Borderlands 2
Mest spilte spill, uansett lanseringsdato – Call of Duty: Modern Warfare 3
Største hopp fra brukergenerert innhold – Portal 2
Mest spilte etterlengtede oppfølger – Borderlands 2
Mest spilte XBLA-spill – Minecraft
Mest spilte nye merkevare – Dragon’s Dogma
Mest vellykkede overgang fra betaling til free-to-play – Star Wars: The Old Republic

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.