0

Borderlands 3 vil gi deg mer av alt

mai 02 Alexander Lund  

Gearbox visste frem mer av sitt storspill Borderlands 3 i natt.

Som tidligere nevnt er Borderlands 3 klar for utgivelse i løpet av September i år, og skal vi tro på hva utviklerene sier, så kan vi forvente oss mer av alt som har gjort Borderlands 3 populært.

Ikke så veldig mye av spillet sin sin handling ble røpet, men vi skal igjen tilbake til den svært så aktive planeten Pandora hvor trøbbel igjen har begynt. Denne gang ser det ut som en ny kult kalt Children of the Vault (COV) er de som lager trøbbel.  Du vil spillle som en av fire nye Vault Hunters som vil bli hyret av Lilith og The Crimson Raiders til å etterforske COV og deres ledere.

Etterhvert vil flere planeter bli tilgjengelig, blant annet en Blade Runner inspirert planet kalt Promthea hvor skyskrapere dekker himmelen og setter cenen for noen intense skuddvekslinger.

Du vil også få tilgang til Sanctuary 3, et romskip som du kan oppgradere, teste våpen, og snakke med dine kompanjonger mellom slagene.

Borderlands 3 kommer September 13 til PC, PS4, og Xbox One.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.