Bowies sønn overtar Warcraft
0

Bowies sønn overtar Warcraft

jan 31 Spill.no  

Duncan Jones er annonsert som ny regissør på filmen Warcraft, som er basert på Blizzards velkjente spillunivers.

Zowie Bowie

Dette er Jones’ første store prosjekt, etter å ha skapt seg et navn med mindre filmer som Moon og The Source Code. Jones, hvis fulle navn er Duncan Zowie Haywood Jones, gikk tidligere under navnet Zowie Bowie, og er sønn av musiker David Bowie. Han overtar nå det tilsynelatende evighetsprosjektet Warcraft, som baserer seg på Blizzard-universet millioner av mennesker besøker hver dag.

Jones overtar jobben etter at Evil Dead-regissør Sam Raimi forlot prosjektet for å jobbe med den kommende eventyrfilmen Oz: The Great and Powerful. Manuset er for øvrig i boks, og er skrevet av Charles Leavitt, som tidligere har skrevet manus for filmer som The Seventh Son og Blood Diamond. 

Nei til Boll

Den beryktede spillfilm-regissøren Uwe Boll skal tidligere ha vært i kontakt med Blizzard vedrørende en film basert på Warcraft-universet, men fikk blankt nei fra studioet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.