Brutale tak i Raccoon City
0

Brutale tak i Raccoon City

feb 27 Spill.no  

En ny trailer fra Capcom fokuserer på brutale nærangrep på levende døde i det kommende zombiespillet Resident Evil: Operation Raccoon City,

Trekantdrama

Med omtrent en måned igjen før lansering, er det på tide med en trailer til Operation Raccoon City, synes vi, og jammen har ikke Capcom og utvikler Slant Six Games gitt oss akkurat det. For å understreke actionfokuset i nye vinklingen på Resident Evil 2 og 3-handlingen, får vi her servert ett og et halvt minutt med henrettelser av vandøde.

I spillet inntar man enten rollen som offiser i Umbrella Security Service, selskapet som står bak utbruddet av T-viruset, hvis mål er å eliminere alle bevis og drepe alle overlevende etter utbruddet, eller jobbe for United States Special Operations, som er ute etter å avdekke Umbrellas rolle i elendigheten. Sleng inn noen titusener av zombier og såkalte B.O.W.s (Bio Organic Weapons), og du har et skikkelig pikant trekantdrama.

Se trailer

Resident Evil: Operation Raccoon City utvikles av Capcom og Slant Six Games og utgis av Capcom for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 23. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.