Bungie lager spill for PS4
0

Bungie lager spill for PS4

feb 21 Spill.no  

Activision valgte å presentere Bungies nye storsatsing Destiny på nattens pressekonferanse for PlayStation 4.

Merkelig

Microsoft eide som kjent Bungie fra 2000 til 2007, og studioets signaturserie Halo har vært en uunnværlig konsollselger for selskapet gjennom både Xbox- og Xbox 360-æraen. Det føltes derfor litt merkelig da Activision kalte opp Bungie-gjengen på scenen for å presentere Destiny som et PlayStation 4-spill. Men alt var selvsagt glemt da bildene begynte å strømme på.

Les alt om PlayStation 4-avsløringen her

Destiny blir noe så sjeldent som et MMO-skytespill for konsoll, og blir etter alt å dømme eksklusivt på PlayStation for neste generasjons konsoller, men kommer til både PS3 og Xbox 360 også. Alle utgavene av spillet skal lanseres på samme tidspunkt, kunne Bungie fortelle.

Se video

Destiny utvikles av Bungie og utgis av Activision for PlayStation 3, PlayStation 4 og Xbox 360. Spillet lanseres sannsynligvis i slutten av året.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.