Bungie til Activision
0

Bungie til Activision

apr 30 Spill.no  

Den amerikanske spillutvikleren Bungie, mest kjent for «Halo»-serien på Xbox og Xbox 360, har annonsert at de kommer til å jobbe med Activision de neste ti årene. Activision kommer dermed til å gi ut Bungies spill, noe som betyr at utvikleren ikke lenger vil lage spill eksklusivt for Xbox 360. Bungie vil fortsatt fungere som et uavhengig studio, og ha råderett over alt de produserer, mens Activision vil fungere som utgiver.

Ingen Halo

De som drømmer om å få «Halo»-spill på sin Playstation 3 må derimot bare drømme videre. Microsoft eier «Halo»-varemerket, og Microsofts egen utvikler 343 Industries vil fortsette å lage spill i «Halo»-serien. Bungie jobber derimot med en helt ny spillserie som Activision skal gi ut.

Samarbeidet med Bungie er gode nyheter for Activision, som de siste ukene har opplevd at mange ansatte i flaggskipstudioet Infinity Ward, kjent for «Call of Duty: Modern Warfare»-serien, har sagt opp. Den siste måneden har 26 ansatte forlatt studioet etter en langvarig konlikt mellom den tidligere ledelsen i Infinity Ward og utgiver Activision.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.