Bygg togbane sammen i Unrailed! – lanseres i dag på PC, PlayStation og Switch
0

Bygg togbane sammen i Unrailed! – lanseres i dag på PC, PlayStation og Switch

sep 23 Anders Lønning  

Utgiver Daedalic Entertainment og utvikler Indoor Astronaut annonserte i dag at co-op spillet Unrailed i dag går fra Early Access til full release. Fra pressemeldingen lyder det:

Unrailed! er em sann test av vennskap. Jobb sammen enten lokalt eller via online flerspiller med opp til fire spillere for å lede toget deres gjennom farlige, «procedurally» generert terreng fylt med hinder og plagsomt dyreliv for å nå tryggheten av neste stasjon. Kommunikasjon og samarbeid er nøkkelen til å forutse at man har nokk ressurser til å bygge nye spor, stoppe toget fra å overopphete og for å jage bort dyrene som plager deg.

Nytt fra Early Access utgaven er nye omgivelser, deriblant planeten Mars av alle steder, nye våpen, moduser og mer. Spillet ser ut til å ha den samme hypnotiserende energien spill som Overcooked! har, og jeg må si jeg ser svak for bruken av voxel grafikk. Se traileren til spillet her:

Spillet lanseres senere i dag på både PC, PlayStation og Nintendo Switch. Xbox versjonen kommer senere.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.