Castlevania pakke på vei? (Oppdatert)
0

Castlevania pakke på vei? (Oppdatert)

sep 25 Anders Lønning  

Oppdatering: Mindre en en uke etter at vi postet den originale nyhetssaken (som du kan lese litt lengre nede på siden), dukker det opp enda flere tegn på at Castlevania: Requiem er på vei.

Denne gangen er det det amerikanske klassifiseringsorganet ESRB som har gitt spillet en T for Teen klassifisering, og også denne gangen ser det ut til å kun være en PS4 versjon det er snakk om.

Konami har ennå ikke offisielt annonsert spillet, men det kan sannelig ikke være lenge igjen nå.

Originalsak:

Det kan se ut til at vi endelig får muligheten til å spille to av de beste spillene i Castlevania serien på moderne konsoller.

Det koreanske klassifiseringsorganet Game Rating and Administration Committee har i dag gitt 15 års aldersgrense til et spill de kaller Castlevania Requiem.

Nettstedet til GRAC har en side om spillet og her ser det ut til at både Symphony of the Night og Rondo of Blood er del av pakken. PS4 er den eneste nevnte plattformen, men organet skal ha vurdert t versjoner, den ene på japansk og den andre på engelsk, noe som peker på at Requiem får en vestlig release.

Konami har ikke kommet med noen offisell annonsering, og utover det vi kan lese på nettstedet til klassifiseringsorganet vet vi ikke hvorvidt dette er en remake, remaster, eller bare en ny utgivelse, i det hele tatt om det kommer til noen andre plattformer, eller noe form for lanseringsvindu.

Det ville ikke vært første gang Rondo of Blood og Symphony of the Night blir pakket sammen, men sist gang vi så det var i form av Castlevania: The Dracula X Chronicles, og den gang var det kun på PSP.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.