Castlevania: Requiem lanseres 26. Oktober
0

Castlevania: Requiem lanseres 26. Oktober

sep 26 Anders Lønning  

Vampyren er ute av sekken, for nå har Konami endelig annonsert at to av de beste Castlevania spillene er på vei til PS4, og de kommer akkurat i tide til Halloween.

Castlevania: Rondo of Blood og Symphony of the Night er to av de viktigste spillene i serien, da førstnevnte perfeksjonerte 2D Action plattformer oppskriften som det aller første Castlevania spillet var en av pioneerene for allerede i 1986, mens Symphony of the Night som var tungt inspirert av Nintendo’s Super Metroid la grunnlaget for en helt ny sjanger som lever videre i dag i metroidvania spill som Hollow KnightDead Cells og mange mange fler.

Castlevania: Requiem får vi emulerte utgaver av begge originalspillene, med oppdateringer som benytter seg av maskinvaren til PS4. I følge Playstation.Blog betyr dette oppskalering til 4K og 1080p, forskjellige render muligheter og full Trophy støtte, hvor de lover at denne Platinumen blir en av de vanskeligere å oppnå.

Spillet lanseres 26 oktober og koster 20 dollar i amerika, så vi gjetter en pris mellom 180 til 200 kroner.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.