Celeste og Inside blir gratis på Epic Games Store. Fez gratis denne uken
0

Celeste og Inside blir gratis på Epic Games Store. Fez gratis denne uken

aug 23 Anders Lønning  

Hva enn dine tanker om Epic sin nye spillplattform satsing er. har Fortnite folkene virkelig ikke spart på kruttet når det kommer til lokke-teknikkene.

Etter å ha hatt en konto på plattformen i bare litt over ni måneder har jeg bare kjøpt ett eneste spill der (Hades fra SuperGiant) men har fått lagt til spill som TorchlightJackbox Party Pack, Overcooked, Mutant Year Zero, Hyper Lift Drifter, Limbo og Subnautica

Frem til 29 august er det indie-yndlingen Fez fra Phil Fish som er tilgjengelig, og etter det kommer to av de beste indie spillene på markedet i form av det absolutt herlige Celeste fra Matt Makes Games og Inside fra Playdead.

Hvis du er en av de folkene som styrer unna Epic Games Store fordi du er uenig med hvordan de kjøper til seg eksklusive spill kan jeg knapt tenke mg en bedre trio med spill å bli gjort til hykler av.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.