Conker var opprinnelig edru
0

Conker var opprinnelig edru

sep 19 Spill.no  

Kultfiguren Conker var ikke alltid like fyllesjuk som i Conker’s Bad Fur Day for Nintendo 64, noe en video av det kansellerte spillet Twelve Tales Conker vitner om.

Full Fugl Fønix

På slutten av 90-tallet jobbet utvikler Rare på en oppfølger til sitt ganske middelmådige Game Boy Color-spill Conker’s Pocket Tales. Nintendo 64-spillet med det søte ekornet Conker ble imidlertid kansellert, og ut av askene kom den fyllesjuke slackeren som bekjempet syngende bæsj og Alien-parodier.

Men den opprinnelige, søte versjonen av Conker er ikke helt glemt, og Rare har nylig lagt ut en halvtimes video hvor du kan se hvordan det tok seg ut i familievennlig utgave.  Under kan du sammenligne de to utgavene.

Twelve Tales Conker

Conker’s Bad Fur Day

Conker’s Bad Fur Day ble utviklet av Rare og utgitt av Nintendo for Nintendo 64 i 2001. Oppfølgeren Conker’s Other Bad Day ble aldri fullført.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.