Crackdown 3 nærmer seg ferdig, men det gjenstår ennå litt arbeid.
0

Crackdown 3 nærmer seg ferdig, men det gjenstår ennå litt arbeid.

okt 03 Anders Lønning  

Det begynner å bli en stund siden vi hørte noe nytt fra Microsoft vedrørende Crackdown 3. Det siste vi så var en E3 2018 trailer hvor skuespiller Terry Crews virkelig kanaliserte sitt indre «Old-Spice Terry Crews» alter-ego etter beste evne, mens en b-roll av det man forventer fra et Crackdown spill, dvs. eksplosjoner og skyskraper hopping, utspilte seg på skjermen.

For en liten uke siden fikk vi endelig se noen livstegn, eller det vil si, etter at twitter-bruker @CollapseControl spurte Xbox sjef Phil Spencer hvor spillet blir av hadde han dette å si om saken.

Mye tyder på at utviklingen har vært preget av problemer fra så og si dag en. Crackdown 3 var en av spillene som skulle bruke nettskyen til å forbedre opplevelsen, noe som var i tråd med hvordan Xbox solgte ideen om Xbox One da de først lanserte den.

Men etter at Cloudgine, studioet som holdt på med utviklingen, ble kjøpt opp av Epic Games, var det Sumo Digital som skulle overta brorparten av utviklingen mens Crackdown 2 utvikleren Ruffian Games skulle fungere som støtte studio og jo mer tiden har gått desto mindre har vi hørt om hva nettskyen skal gjøre for spillet.

Crackdown 3 skulle egentlig ha kommet ut i 2016, før ble det utsatt til 2017, før det senere ble utsatt til 2018. Per i dag er den foreløpige lanseringen satt til en av de 28 dagene februar 2019 består av. Om spillet rekker å komme ut i løpet av det vinduet gjenstår å se.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.